вівторок, 22 квітня 2014 р.

ПОБУДОВА БІЗНЕС-МОДЕЛЕЙ. НАСТІЛЬНА КНИГА СТРАТЕГА І НОВАТОРА



Книга пропонує оригінальну концепцію аналізу, побудови та вдосконалення бізнес -моделей, якою користуються найбільші компанії світу, включаючи Google, IBM, Ericsson. Автори пропонують простий і зрозумілий спосіб візуального представлення основних факторів, що впливають на успіх будь-якої організації : споживчі сегменти, ціннісні пропозиції, канали збуту, взаємини з клієнтами, потоки надходження доходів, ключові ресурси, ключові види діяльності, ключові партнери, структура витрат .
Великий аркуш паперу і блок стікерів - от і все, що знадобиться для освоєння авторського методу створення бізнес - моделей. А ще креативність, гострий розум і завзятість членів команди, яка працює над проектом.

1 коментар:

  1. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити