понеділок, 6 лютого 2012 р.

ПОРАДИ РОБЕРТА КІОСАКІ ЩОДО ПЛАНУВАННЯ ЧАСУ

          Книга Роберта Т. Кіосакі і Майкла Л. Летчера "Збережіть ваш актив № 1. Поради Багатого Батька як перетворити Ваші ідеї в актив" викликала величезний інтерес, тому що автор сам багато досяг у житті, і знає, про що говорить. 
          Про час в різних джерелах сказано багато, але те, що час є активом, враховують не всі. Якісне використання часу і визначає якість нашого життя.
            "Люди стають тими, ким стають, в основному, від того, що вони роблять у свій вільний час. Саме вибір: на що витратити свій час, визначає вибір шляху, яким піде людина, і того місця, де він, в кінцевому рахунку , виявиться ".

      
             "Питання наявності часу - це завжди питання контролю. Контролю над своїми думками, над своїми почуттями, над ситуацією, в якій перебуваєш".

         "У кожної людини є руки, ноги, голова і 168 годин на тиждень, щоб зробити все те, чого він по-справжньому бажає".

          "У нас достатньо часу, щоб зробити все, що ми по-справжньому хочемо. Якщо ви, як багато людей," дуже зайняті ", щоб успішно працювати, то майте на увазі, що є велика кількість людей, які набагато більше зайняті, ніж ви , але встигають зробити більше, ніж ви. У них не більше часу, ніж у вас. Вони просто набагато краще використовують час! "

      "Якою б не була складною ситуація, гра" Якщо б ... "не є кращим способом витрачання часу, проте ухвалення вами рішення про те, що зробити для подолання негативного впливу цих факторів - вже хороший спосіб використання вашого часу".

       "На кожного з нас тиснуть обмеження, які роблять вільний вибір неможливим у будь-якій ситуації. Але більшу частину часу ви можете робити свій вибір. Можливо, що ви дурите себе, коли стверджуєте, що зовнішні фактори контролюють ваше життя. Цілком імовірно, що ви до ладу не намагаєтеся зробити що-небудь там, де ви маєте можливість контролювати ситуацію. "

      "Використання часу - це результат сотень тисяч великих і малих виборів, які ви робите протягом кожного року, місяця, дня, кожного тижня і хвилини, вирішуючи, що ви повинні зробити і яким чином. Віддаєте ви собі звіт в тому, чому, наприклад, ви приймаєте ті або інші рішення, що стосуються ваших відносин з іншими людьми? "
"Людина завжди може досягти того, що він поставив собі за мету, чого він дійсно сильно бажає, над чим постійно роздумує, складає плани і наполегливо працює над їх втіленням". Багатий тато змушував писати наші цілі на папері. Він називав такі списки Декларацією Життєвих Цілей.

        Це ваш виклик світу. Світ прийме ваш виклик, і якщо ви будете наполегливі, в цьому світі знайдеться гідне місце для вас ".

       "Якщо гроші нам необхідно заробляти, щоб в колонці "дохід" з'явилося щось, і правильно їх витрачати, щоб у колонці "актив" ставало більше, то час в колонку "дохід" нам дається кожен день рівно 24 години і ні мить більше , все буде залежати від того, як він буде витрачений, яка колонка в кінці дня буде повніше: "актив" або "пасив".

       "Кожен день протягом 16 годин неспання ви зможете знайти кілька хвилин, щоб просунутися до досягнення вашої життєвої мети. Чому б вам не розпочати цей рух зараз?"

         "Якщо ви хочете досягти успіху в житті ви повинні бути так само акуратні в користуванні і з часом, як і з грошима".
           І, правда, справедливий вислів: "Час - гроші", іншими словами, час - такий же наш актив, як і фінансові кошти. Тільки, на відміну від матеріальних активів, час - актив непоправний. І від того, як ми ним розпоряджаємося, залежить все наше життя, результати, яких ми домагаємося, досягаємо , в результаті, поставлених цілей.

За матеріалами сайту 
http://www.vashigroshi.info/index.php/pro-investuvannya/zoloti-pravila-roberta-t.-kiyosaki-z-planuvannya-chasu.html

Немає коментарів:

Дописати коментар